Kako je i najavljeno na susretu volontera od ove godine  Caritas Sisačke biskupije  (CSB) počinje sa novčanim podrškama župnim caritasima i u tu svrhu pokrećemo natječaj.

Natječaj počinje 17.10.2016. objavom na stranici CSB.  Rok za prijavu na natječaj je 28. listopada 2016. godine . Riječ je o prvom natječaju za župne caritase sa područja Sisačke biskupije, a sredstva koja će biti dodijeljena kroz ovaj natječaj osigurava Caritas Sisačke biskupije sukladno odluci upravnog vijeća Caritasa.

Na natječaj se mogu prijaviti svi župni caritasi Sisačke biskupije. Navedite neku planiranu djelatnost, jednokratnu akciju i slično. Obavezno je navesti ime odgovorne osobe i kontakt.

Rezultat natječaja objaviti ćemo 16.11.2016. na web stranicama CSB-a, a aktivnosti dobitnika i predstaviti.

Na natječaj se možete prijaviti pismeno na adresu Caritas Sisačke biskupije, Trg Vere Grozaj bb, 44000 Sisak ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Visina financijske podrške je do 5.000 kn po caritasu, a planiramo dodijeliti ukupno 15.000 kn.

Za dodatne informacije možete nazvati ured CSB-a na tel. 044/530-222, od 8 – 14 h.

Sisak, 17.10.2016.

Caritas Sisačke biskupije